dissabte, 8 d’agost del 2009

Dia III: Miami Beach- Vinaròs


mmm, bonica casa de Vinaròs
Ja estem més a prop de València que de Barcelona!


El Sénia!


Ja hi som al País Valencià!


Menjant al delta de l'Ebre



Lo riu Ebre a Amposta ;)



Ens aixequem a l'hostal. Avui no hem de perdre temps desmontant la tenda, però aprofitem aquest temps per una bona dutxa refrescant! L'esmorçar de sempre: gel energètic, suc i fruits secs. Comprem aigua fresca a la benzinera i a pedalejar!

Pensava que després d'haver descansat a un llit, el dolor del genoll s'hauria esfumat. Però no! Aquest prometia ser un dia llarg i dur. Cada pedalejada era un sofriment. I a pocs quilòmetres comencen les primeres costes. Recorde que va ser bastant fotut. No avançàvem a bon ritme, i més estaven els meus dolors. Després de 20 quilòmetres llarguíssims arribem a l'Ametlla de Mar. Fem una parada obligatòria per acumular energies. Ja estem a tocar el Delta de l'Ebre! Qui ens ho anava a dir, que en tres dies arribaríem! Una vegada a l'Ampolla el camí ja és molt més fàcil. Tot és pla. I nosaltres que el dia anterior ens emocionàven al pensar en la possibilitat de fer nit al Delta, i abans de menjar ja hi som! El dolor de genoll persisteix, però ara ha passat al genoll esquerre també, disminuint al dret.

Just abans d'arribar a Amposta passem per l'Aldea. Quin poble. No faré més comentaris.

Des d'Amposta ens dirigim a Sant Carles de la Ràpita per una carretera comarcal. Abans d'arribar-hi, parem a menjar i descansar al Delta. Que bé que vam menjar i dormir!

Amb dolors però feliç d'estar a punt de sortir de Catalunya arribem a Sant Carles, on hem de fer una parada per recargar aigua fresca. El que ens va costar trobar una benzinera, mare de Déu!!

I uns 15 km després d'eixer de Sant Carles... passem el Sénia!! Ens parem i fem les fotos de rigor. Quina alegria! Sentia que ja havíem arribat! Deixem la nacional i trobem una carretera que va al costat de la mar. La seguim i arribem a Vinaròs. Ja hem completat de sobres la jornada. Amb mal de genoll, però exultant de felicitat trobem un lloc on passar la nit. Segons els nostres plans, demà podem fer nit a Castelló.

La metereologia ens ha respectat. Es veu que està plovent més al sud, i allà ens dirigim. El dia ha estat intens, però ha valgut la pena.