dissabte, 11 de juliol del 2009

Hogar, dulce hogar

Hola!
Doncs sí, ja hem arribat. Finalment no continuarem fins a Alacant, les ganes d'haver arribat a casa han pogut més. Cada dia ha estat un repte que hem superat i estem molt orgullosos de nosaltres mateixos, doncs la veritat, no pensavem que arribariem en tan poc temps (quatre nits i cinc dies). Hem de partir de la base que som gent totalment inexperta i sense entrenament! Vale que no hem estat pujant ports de montanya, però 100 km per dia carregats no estan gens malament!! Haver superat amb relatiu èxit aquesta aventureta ens anima a fer-ne de més en el futur!

4 comentaris:

Carlos (xarly) ha dit...

MAMA CACAS!!!!!!!!!!

Alfonso ha dit...

El Tour acaba en los Montes Elíseos y vuestro viaje acababa en Sant Vicent del Raspeig. ¿¡Que pasa con toda la gente que se quedó esperandoos con sus pancartas!? ¿¡Y los niños que lloraban a sus padres, apenados de ver que sus idolos no eran lo suficientemente valientes como para terminar el viaje!?

Fuera de coñas, ¡¡enhorabuena campeones!!

Unknown ha dit...

Ufff! Me ha gustado tu final tio Alf! Pensaba que no ibais a reconocer todo nuestro esfuerzo! Hubiese estado muy bien acabar en Sant Vicent, pero tios, el llegar a Denia quita mucho la energia, la mente te engaña y te dice que ya has llegado al final... gracias por vuestros animos! y... no habia féminias tambiés esperándonos???

Óscar ha dit...

Les festes han pogut en vosaltres,eh!
Se les mereixeu.Ara ha pensar en el proxim.
Enhorabona.