dissabte, 13 de juny del 2009

Els pobles

Aquest és el llistat de poblacions de Catalunya per on passaré. La meua idea és eixir de Barcelona i anar per la vorera del riu Llobregat fins a Martorell, ja que hi existeix un passeig al marge del riu. Una vegada a Martorell (visitar al tio Salvador i la tia Margarita ;), ja agafaria la Via Augusta i ja doncs tot recte fins a València!! Què fàcil que sembla,no??
Des de Barcelona fins a entrar al País Valencià són poc més de 220 km, o siga, que en tres dies anant amb calma, hauria d'estar fet.


- Barcelona
- Martorell
- Sant Sadurní d'Anoia
- Els Monjos
- El Vendrell
- Arc de Berà
- Tarragona
- Cambrils
- L'hospitalet de l'Infant
- El Perelló
- Tortosa
- Barranc de les Coves
- Sant Joan del Pas

4 comentaris:

Óscar ha dit...

Hola Julian.
Molts anims per al teu primer viatge. Ja voras com disfrutes molt i no serà l'últim.Agafau en molta calma i no pergues la moral per les rampes ni quan tingues vent de cara.Per a quan tens pensat ixir?
Que tot et vaja be.

Unknown ha dit...

hola oscar!
doncs vull eixir la primera setmaneta del juliol. sé que fara molta calor, pero es quan tinc les vacances! Ja m'he mirat una miqueta la via augusta, i en principi, diuen que no te moltes rampes, pero aixo es en teoria!!
jo tambe espere que no siga l'últim! moltes gracies pels ànims! per cert, com has trobat el blog?

Óscar ha dit...

Hola de nou.
Fes-te l'anim que alguna rampa et trobaras i si portes la bici carregada,un simple pont per a creuar una autovia et fara maleir a algú. Pero aixo també ho tens que disfrutar. Le trobat punxant el teu nom en el comentari que li vas deixar ahir a mon tio Leo.
Et seguiré en el teu viatge.Ara et posaré un link en el meu blog.
Cuidat.

Unknown ha dit...

Ok! Doncs ha estat indirectament Leo qui m'ha animat a fer aixo. La veritat que llegir al que vareu fer i el que esta fent ell anima a qualsevol a agarrar la bici!!
jo tambe vull posar algun link, pero encara no he descobert com es fa. I de segur que ho disfrutare, encara que siga tota l'estona maleint a algun i suant la gota grossa ;)
moltes gracies!